Vuoden 2017 tapahtumia

Klikkaa sinistä otsikkoriviä, niin näet lisää kuvia tapahtumasta.

Sääntömääräinen syyskokous Nokialla

Syyskokous pidettiin Leiri- ja Kurssikeskus Urhatussa Nokialla 9.11.2017. Paikalla oli yht. 43 äänioikeutettua jäsentä 15 yhdistyksestä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat kuten esim: vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018, valittiin yksimielisesti piirin puheenjohtajana jatkamaan Sirkka Juva, valittiin hallitukseen 9 jäsentä, käsiteltiin yksi tullut aloite. Kokouksessa johti puhetta Jorma Kuoppala ja sihteerinä toimi Kaarina Holmroos.
Kokouksen alussa kuultiin Liiton ajankohtaisista asioista puheenjohtaja Anneli Tainan esitys.

Ohjelmallisessa osuudessa kuultiin Nokian kaupungin tervehdys ja kuoron lauluesityksiä. Vuoden senioriksi nimettiin Martti Nykänen Akaasta.

Tilaisuus päätettiin laulamalla Pirkanmaan maakuntalaulu.

Piirin kirkkopyhä  Virroilla.

Piirin perinteistä kirkkopyhää vietettiin 24.9.2017 Virroilla. Järjestelyistä vastasi Virtain seniorit ry. Päivä alkoi ehtoollismessulla Virtain v.1774 valmistuneessa kirkossa. Saarnan piti kirkkoherra Hannu Haukkala.
Kirkosta siirryttiin messun jälkeen viereisessä seurakuntatalossa pidettyyn juhlaan. Juhla alkoi, kuinkas muuten, ruokailulla. Tarjolla oli maukas lohikeitto talon tapaan. Juhlassa kuultiin musiikkiesityksiä, esitelmä seurakuntakeskuksen saneerausprojektista, vanhuspalveluiden hoidosta Virroilla sekä runoesityksiä.
Piirin puheenjohtaja kiitti Virtain yhdistystä hyvin järjestetystä juhlasta ja oli iloinen, että tällainen kirkkopyhäperinne on syntynyt ja jatkuu edelleen piirissä.
Kakkukahvien jälkeen olikin sitten kotiinlähdön aika. Mukana oli 115 osanottajaa.

Piirin liikuntapäivä

Liikuntapäivää vietettiin 23.5.2017 Helvetinjärven kansallispuistossa Ruovedellä. Kävelyreitti suuntautui jylhissä maisemissa Helvetinkolun kallioille. Matkaa täydelle kävelykierrokselle kertyi reilut 4 km. Kävimme myös tutustumassa villisika- ja strutsitilan eläimiin. Lounaalla nautimme maukasta villisian lihasta valmistettua lihakeittoa, onneksi ennen sikatilalla käyntiä. Aurinko paistoi, käki kukkui ja pääskyset lentelivät.
Nyt on kesä!

Piirin keilakisa

Piirin keilamestaruudet ratkottiin 11.5.2017 Kaupin Keilahallissa Tampereella. Järjestelyvastuussa oli Pirkkalan kansalliset seniorit ry ja sieltä Aulis Metsälä ja Martti Lahtinen.

Osanottajia oli yhteensä 20 viidestä eri yhdistyksestä: Pälkäne 9, Valkeakoski 5, Tampere 3, Pirkkala 2 ja Akaa 1 osanottaja. Yhdistyksiä Pirkanmaan piirillä on 17.

Sääntömääräinen kevätkokous

Sääntömääräinen kevätkokous ja samassa yhteydessä Suomi 100 vuotta-juhla pidettiin 5.4.2017 Laulumajalla Tampereen kansalliset seniorit ry:n isännöimänä.
Juhlaan Tampereen kaupungin tervehdyksen toi pormestari Anna-Kaisa Ikonen. Juhlapuheen piti YTM Anneli Taina. Ohjelmassa oli myöskin musiikkia, kansallispukuesittely ja kansantanssia.

Kevätkokouksen puheenjohtajana toimi Juha Salonen ja sihteerinä Kaarina Holmroos. Kokouksessa mm. vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus v.2016 vastuuvelvollisille.
Kokouksessa oli 48 virallista- ja 6 läsnäolo-oikeutettua jäsentä 13:sta yhdistyksestä.

 

Tietokone tutuksi kouluttajapäivä21.2.2017

 

 

 

 

Kokouksen pitopaikka, Kurssikeskus Urhattu (A-Talo)

 

 

Aurinkoinen syyspäivä helli kirkkopyhän osallistujia.

 

 

 

 

Liikuntapäivän osallistujia Helvetinkolussa.
Kaatuukohan? Keilakisa käynnissä.
Sääntömääräinen kevätkokous 5.4.2017 Laulumajalla Tampereella.