Retket ja matkat

1. Pirkanmaan kansallinen senioripiiri ry järjestää:

1.1. Kevätretki Pärnuun ja retkipäivä Saarenmaalle 7. - 11.5.2018

Senioripiirin kevätmatka v.2018 suuntautuu Viron Pärnuun ja sieltä tehdään yhden päivän retki Saarenmaalle. Matka toteutetaan bussi/laiva- matkana.

Matkalla on paikkoja 40 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisia vastaanottaa Piirin matkakoordinaattori Liisi Salonen. Ilmoittautumisohjeen ja muuta hyödyllistä matkaan liittyen näet tästä liitteestä.

Jos kiinnostuit ja päätit ilmoittautua toimi ohjeen mukaisesti ja muista mainita seuraavat tiedot itsestäsi: nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero ja mahdolliset ruoka-allergiat.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka Ärrä Oy Vaasasta.

Lähde nauttimaan kylpylästä ja Viron kauniista maisemista ja nähtävyyksistä hyvässä seurassa! Toimi kuitenkin nopeasti, sillä paikkoja on vain tuo 40.

HUOM!
- Matkan hinta on 390 €/hlö kahden hengen huoneessa.
- Yhden hengen huoneesta on lisämaksu 15,00 €/vrk.
- Mahdollisuus käydä myös Latvian puolella oppaan kanssa eri maksusta.

2. Kansallinen senioriliitto järjestää:

 

Katso näitä matkoja liiton sivulta tästä. Täällä näkyy myös yhdistysten ja piirien matkoja.


3. Toiset piirit / jäsenyhdistykset järjestävät:


3.1. Seniorimatka Pietariin 3. - 7.5.2018

Lapin kansallinen senioripiiri järjestää kyseisen matkan Pietariin. Matka Pietariin taitetaan Allegro junalla. Matkan oppaana toimii Normunds Veinbergs.

Matkalla on vielä muutama paikka vapaana, jos kiinnostaa, ota nopeasti yhteys Lapin piirin matkavastaavaan ja sovi hänen kanssa matkan yksityiskohdat. Pirkanmaan piiri ei osallistu matkan järjestelyihin.

Yhteystiedot:

Leena Jääskeläinen
leena.jaas@pp.inet.fi
gsm +358 400 435295

Matkaohjelman aikatauluineen ja hinnan näet tästä liitteestä.

 

 

Tähän osioon voivat toiset piirit ja jäsenyhdistykset ilmoittaa matkoistaan, jotka ovat tarkoitetut kaikille jäsenille. Esitykset verkkosivun hoitajalle: pentti.oravasaari@gmail.com